Magnus Åbergsgymnasiet

Kunskapsförbundet har en central roll för elevernas framtidslust - vi guidar dem till att nå sina mål och bli redo för morgondagen, som medmänniskor, medarbetare och medborgare. Tillsammans skapar vi möjligheter och utrymme att utvecklas i våra professionella roller med strävan om att alltid leverera hög kvalité. Vi värdesätter engagemang, ansvar och kreativitet, och vi tror att du gör detsamma. Kom och bli en del av oss!

Språkintroduktion är ett gymnasieprogram för nyanlända ungdomar mellan 16-19år. Vi behöver nu komplettera vårt team med nya medarbetare. Tjänsterna är placerade på Magnus Åbergsgymnasiet, det är en av våra gymnasieskolor och har ca 1200 elever. Den har en blandning mellan yrkesförberedande och studieförberedande program samt introduktionsprogrammet språkintroduktion. Skolan är uppdelad i fyra rektorsområden som har var sitt elevhälsoteam.

Arbetsuppgifter
I samverkan med läraren ingår att förtydliga, förklara och diskutera ämnet/ämnena växelvis mellan modersmålet och svenska, där du reflekterar kring modersmålet i relation till undervisningsspråket. Studiehandledningen kan ske både med enskilda elever och i klass. Arbetsuppgifterna kommer att variera utifrån elevernas behov och kan ske, innan lektion, under lektion, likväl som efter. Det kan även tillkomma omkringliggande administrativa uppgifter som anses passa tjänsten.

Kvalifikationer

  • Dari som modersmål.
  • Goda kunskaper i det svenska språket och det svenska skolväsendet.
  • Du ska också ha goda ämneskunskaper i ett eller flera ämnen.
  • Som person är du trygg i dig själv, flexibel och har ett pedagogiskt förhållningssätt.
  • God samarbetsförmåga.

Meriterande

  • Erfarenhet att arbeta som studiehandledare eller modersmålslärare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4
Kontakt
  • Carolina Blomster, rektor, 0520-525784
Publicerat 2018-01-10
Sista ansökningsdag 2018-02-24

返回职位空缺页面